martes, 1 de octubre de 2013

Presentació de la nova temporada 2013-2014



* Diumenge 6 d’octubre a les 9:30h del matí i a les instal·lacions del Tona, presentació de tots els equips de futbol base de la fundació Unió Esportiva Tona. Amb la presència de l’alcalde de Tona el sr. Josep Salom.

* Partit del 1r equip de la Unió Esportiva Tona i C.E Lliçà d’Amunt.

La Fundació Unió Esportiva presentarà aquest diumenge tots els equips del futbol base, un total de 19 equips amb jugadors a partir de 4 anys . Un total de 250 jugadors, entre ells 10 del Club Car de l’Associació Sant Tomàs, que aquest any amb l’experiència positiva passada també formarà part dels equips de l’entitat.

Per aquesta nova temporada el club iniciarà una nova metodologia de treball que permetrà millorar els aspectes tècnics i tàctics dels jugadors. A més a més s’oferirà un servei de coach o entrenador de suport a les famílies, “l’entrenador” amb el qual els nostres jugadors tenen la possibilitat de treballar la vessant emocional, quasi sempre oblidada, per així millorar el seu propi auto-coneixement i per seguir “madurant” com a jugador i com a persona. En aspectes del funcionament, l’entitat ha ampliat els serveis que ofereix a les famílies instal·lant maquinària per rentar els equipaments dels partits a més, d’oferir un servei de coach o entrenador de suport.

El Club també incorporarà per aquest mes d’octubre la normativa del règim intern del club per regular el comportament ètic i les normes de funcionament de l’entitat dels jugadors,entrenadors com famílies.

Finalment, dir que els espònsors MadeTres i Polàrier han incrementat el seu suport. I Base Esports Estel ha seguit mantenint la seva col·laboració amb les equipacions, que aquest any també tenen una novetat en el disseny.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Tona, el sr. Josep Salom.

Timing de l’acte:
9:30h benvinguda de l’acte i presentació dels equips
10:30h Presentació espai del FUT-TOC (una nova modalitat esportiva que consisteix en jugar a futbol individualment o en parella en una taula similar a la de ping-pong.La pilota és similar a la de futbol però està feta d’un material diferent, és pot tornar al contrincant amb totes les parts del cos menys amb les mans)
11:30h exhibició dels jugadors del FUT-TOC
11:45h Partit del 1r equip de la Unió Esportiva Tona i C.E Lliçà d’Amunt.
12:00h Infantil A FUE TONA i Aiguafreda

No hay comentarios:

Publicar un comentario