domingo, 20 de octubre de 2013

Xerrada col·loqui amb Pere Escobar


Aquest divendres passat, a l’ajuntament de Tona, Pere Escobar explica davant d’una trentena d’assistents algunes de les experiències viscudes de 34 anys de professió com a periodista esportiu català a Tv3 i actualment a Catalunya ràdio portant el programa “El club de mitjanit”.

Durant més d’una hora, el secretari de la fundació Unió Esportiva Tona Martí Bargalló va entrevistar d’una manera informal davant del públic, preguntant-li des dels seus inicis al món periodístic, fins a com va aconseguir l’entrevista de principis d’aquesta temporada al president del Barça Sandro Rossell

El periodista va explicar anècdotes i curiositats de diferents situacions que li han succeït a la seva trajectòria laboral. Escobar es va definir com un periodista independent que sempre intenta buscar la veritat, deixant a part les audiències. Va destacar que l’única cosa que es pot ser a la vida, és un mateix, per això abans de defensar el que diu algú altre, prefereix ser “Escobarista”. També es va referir als fans de qualsevol club esportiu, dient que cal ser exigents amb nosaltres mateixos, però no ser massa durs. Les crítiques han d’existir només si serveixen per millorar.

Després del torn de preguntes dels assistents i ja per finalitzar la xerrada, Pere Escobar va voler agrair al club el fet que l’hagi acollit com un més ja que els seus fills estan a dins del club, i va definir la Fundació Unió Esportiva Tona com un club espectacular i una fundació meravellosa que vetlla per valors més enllà del futbol i del guanyar, uns valors avui en dia molt mancats a la societat actual.

“L’esport des de darrere la banqueta”, és l’última de les xerrades periòdiques que l’entitat organitza des de fa 5 anys. Les xerrades realitzades fins ara han comptat amb la col·laboració de Jaume Palou del gimnàs Fitness Vic, Dr. Mellado especialista; en medicina esportiva, Tomàs Castillo; catadràtic de la Universitat de Cantàbria, Laia Sanz, esportista d’èlit, Ramon Besa; periodista català i Robert Fernandez, Exjugador del 1r equip del Barça. Totes les xerrades han permès donar l’oportunitat de conèixer diferents experiències personals en varis àmbits però totes amb interès per als assistents.


lunes, 14 de octubre de 2013

Continuitat del servei de l'entrenador de suport (Coach esportiu i personal)

Aquesta és la 2a Temporada que la Fundació disposa de la figura de l’Entrenador de Suport o Coach esportiu, amb qui els nostres jugadors tenen la possibilitat de treballar la vessant emocional, quasi sempre oblidada, per així millorar el seu propi auto coneixement i seguir “madurant” com a jugador i com a persona.

Aquesta temporada l’entitat ofereix la possibilitat de fer un seguiment fundació – família per fer un treball en equip i així tractar tot el que envolta als fills. Si com a pares o mares teniu qualsevol qüestió relacionada amb el vostre fill en l’àmbit esportiu, escolar, social, familiar o personal, l’entrenador de suport us pot ajudar per treballar-ho de forma conjunta.

Horaris: Dilluns i dimecres de 20:00 a 21:00

Moicosta.coach@gmail. com o 609 633 513

Novetats presentades a la reunió informativa de les famílies

Per aquesta nova temporada el club iniciarà una nova metodologia de treball que permetrà millorar els aspectes tècnics i tàctics dels jugadors. A més a més s’oferirà un servei de coach o entrenador de suport a les famílies, “l’entrenador” amb el qual els nostres jugadors tenen la possibilitat de treballar la vessant emocional, quasi sempre oblidada, per així millorar el seu propi auto-coneixement i per seguir “madurant” com a jugador i com a persona. A la reunió es va presentar la nova responsable de comunicació de l’entitat Aina Arboix, qui vetllarà per informar de totes les activitats relacionades amb el club. En aspectes del funcionament, també es van exposar els serveis que ha ampliat el club per a les famílies, com la instal·lació de la maquinària per rentar els equipaments dels partits.

El Club també incorporarà per aquest mes d’octubre la normativa del règim intern del club per regular el comportament ètic i les normes de funcionament de l’entitat dels jugadors,entrenadors com famílies.

Finalment, dir que els espònsors MadeTres i Polàrier han incrementat el seu suport. I Base Esports Estel ha seguit mantenint la seva col·laboració amb els equipaments, que aquest any també tenen una novetat en el disseny.

Horaris d’atenció a pares temporada 2013-14

Direcció Esportiva (Àngel de Santos): Dimecres 18:00 a 19:30
Coordinació (Jordi Puigbó): Dijous 18:45 a 19:45
Secretaria (Elisabeth Guiteras): Dilluns, Dijous i Divendres 18:00 a 20:45
Entrenador de suport / Coach: Dilluns i Dimecres 19:30 a 20:30


Per demanar una reunió podeu contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic uetona@uetona.cat

Presentació dels equips de la nova temporada



Aquest diumenge al matí, a les instal·lacions de la Fundació Unió Esportiva Tona es va fer la presentació de tots els equips del futbol base, un total de 19 equips (250 jugadors) amb jugadors a partir de 4 anys. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Tona, el sr. Josep Salom i Pere Escobar, periodista Esportiu de Catalunya Ràdio. Martí Bargalló va ser el responsable de donar un obsequi a la Lia del bar, per els anys de dedicació. També es va inaugurar la taula de Fut-Toc, una nova modalitat esportiva. Finalment, el Tona va guanyar 4 a 0 al Lliçà d’Amunt.

més fotos: aquí

La Fundació Unió Esportiva Tona organitza una xerrada amb Pere Escobar “L’esport des de darrere la banqueta”


La Fundació Unió Esportiva Tona us convida a la xerrada “l’esport des de darrere la banqueta” del periodista esportiu català Pere Escobar el proper 18 d'octubre a les 20:30h a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tona.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 18 d’octubre a les 20:30h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tona situat al c/Font, 10. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Tona, el sr. Josep Salom.

La xerrada vol ser un esdeveniment obert a tothom, ja siguin famílies o jugadors del Club com qualsevol persona que tingui ganes de conèixer el Pere i les seves experiències personals viscudes com a periodista.

L’esport des de darrere la banqueta, és una de les xerrades periòdiques que l’entitat porta a terme des de fa 5 anys. Les xerrades realitzades fins ara han comptat amb la col·laboració de Jaume Palou del gimnàs Fitness Vic, Dr. Mellado especialista; en medicina esportiva, Tomàs Castillo; catadràtic de la Universitat de Cantàbria, la Laia Sanz, esportista d’èlit, Ramon Besa; periodista català i Robert Fernandez, Exjugador del 1r equip del Barça. Totes les xerrades han permès donar l’oportunitat de conèixer diferents experiències personals en varis àmbits però tots amb un cert interès per als assistents.

Dir-vos que hi haurà un torn de preguntes.

Esperem comptar amb la vostra assistència.

martes, 1 de octubre de 2013

Presentació de la nova temporada 2013-2014



* Diumenge 6 d’octubre a les 9:30h del matí i a les instal·lacions del Tona, presentació de tots els equips de futbol base de la fundació Unió Esportiva Tona. Amb la presència de l’alcalde de Tona el sr. Josep Salom.

* Partit del 1r equip de la Unió Esportiva Tona i C.E Lliçà d’Amunt.

La Fundació Unió Esportiva presentarà aquest diumenge tots els equips del futbol base, un total de 19 equips amb jugadors a partir de 4 anys . Un total de 250 jugadors, entre ells 10 del Club Car de l’Associació Sant Tomàs, que aquest any amb l’experiència positiva passada també formarà part dels equips de l’entitat.

Per aquesta nova temporada el club iniciarà una nova metodologia de treball que permetrà millorar els aspectes tècnics i tàctics dels jugadors. A més a més s’oferirà un servei de coach o entrenador de suport a les famílies, “l’entrenador” amb el qual els nostres jugadors tenen la possibilitat de treballar la vessant emocional, quasi sempre oblidada, per així millorar el seu propi auto-coneixement i per seguir “madurant” com a jugador i com a persona. En aspectes del funcionament, l’entitat ha ampliat els serveis que ofereix a les famílies instal·lant maquinària per rentar els equipaments dels partits a més, d’oferir un servei de coach o entrenador de suport.

El Club també incorporarà per aquest mes d’octubre la normativa del règim intern del club per regular el comportament ètic i les normes de funcionament de l’entitat dels jugadors,entrenadors com famílies.

Finalment, dir que els espònsors MadeTres i Polàrier han incrementat el seu suport. I Base Esports Estel ha seguit mantenint la seva col·laboració amb les equipacions, que aquest any també tenen una novetat en el disseny.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Tona, el sr. Josep Salom.

Timing de l’acte:
9:30h benvinguda de l’acte i presentació dels equips
10:30h Presentació espai del FUT-TOC (una nova modalitat esportiva que consisteix en jugar a futbol individualment o en parella en una taula similar a la de ping-pong.La pilota és similar a la de futbol però està feta d’un material diferent, és pot tornar al contrincant amb totes les parts del cos menys amb les mans)
11:30h exhibició dels jugadors del FUT-TOC
11:45h Partit del 1r equip de la Unió Esportiva Tona i C.E Lliçà d’Amunt.
12:00h Infantil A FUE TONA i Aiguafreda

Reunió a les famílies divendres 4 d'octubre

Divendres 4 d’octubre a les 19:30-20:30, reunió informativa per a les famílies d'inici de la temporada: horaris, equipaments, planificació esportiva, novetats... a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tona.